σοκάρουν-οι-καταθέσεις-γαρμπή-σχοινά-727302
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.01.2020 | 07:59

Σοκάρουν οι καταθέσεις Γαρμπή -Σχοινά: Πώς έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών

Τα όσα συγκλονιστικά κατέθεσαν στις αστυνομικές αρχές η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς που τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, μετέφερε στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», ο Θεοδόσης Πάνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Καίτη Γαρμπή φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς: «Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στη γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είχα φοβηθεί. Στη συνέχεια με υποχρέωσαν να τους μεταφέρω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως και έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι και εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα».

«Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα πώς επέστρεψε η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι, όπου βρίσκονταν και οι υπόλοιποι μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και με απείλησαν λέγοντάς μου: «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι αν δεν μας πεις που είναι το χρηματοκιβώτιο» . Τους αποκάλυψα που βρίσκεται, πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα και έφυγαν από το σπίτι», έχει καταθέσει στις αρχές ο Διονύσης Σχοινάς.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε που επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι οι δράστες να είχαν κρυφτεί σε ένα αλσύλλιο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι των γνωστών καλλιτεχνών και να ακολουθούν την Καίτη Γαρμπή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου, οι δράστες έχουν πάρει μαζί τους και το καταγραφικό από τις κάμερες και οι αστυνομικοί δεν έχουν εικόνα από το τι συμβαίνει εντός της οικίας ή στην είσοδο του σπιτιού.