Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πρίγκιπας της Γερμανίας Ότο

Το γνωρίζετε ότι η Γερμανία έχει τον δικό της βασιλικό οίκο και έχει τον δικό της πρίγκιπα; Φυσικά ο οίκος των γαλαζοαίματων είναι ανενεργός και έκπτωτος, αλλά εκείνοι σαν κάποιους άλλους επιμένουν να διατηρούν το προσωνύμιο «Βασιλεύς» ή «πρίγκηψ».

Ο 55χρονος Ότο της Έσσης όπως είναι γνωστός είναι ο πρίγκιπας της χώρας (έκπτωτος φυσικά) με ρίζες που προέρχονται από την Πρωσία και ακόμη βαθύτερα από τον Αγγλικό βασιλικό οίκο.

Ο Ότο που λίγο τον ένοιαζε εάν είναι πρίγκιπας ή όχι και ήταν ένας δραστήριος επιχειρηματίας με δεκάδες φραντσάιζ καταστήματα, είχε ένα πάθος. Την ταχύτητα και τις μηχανές. Το τελευταίο του απόκτημα μια Ducati των 20.000 ευρώ ήταν και το μοιραίο.

Καθώς έτρεχε σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία προσπέρασε με άνεση μια νταλίκα που έτρεχε και εκείνη αλλά όπως λένε οι αστυνομικοί από τον αέρα;

Σχηματίστηκε στρόβιλος που έριξε τον Ότο επάνω στις μπάρες. Σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο Ότο όπως είπαμε είχε πάθος με την ταχύτητα και μάλιστα πριν από μερικά χρόνια η τροχαία του πήρε το δίπλωμα για 9 μήνες επειδή έτρεχε υπερβολικά.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΡΟΧΑΙΟ, ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!