σκηνοθέτησε-ληστεία-για-να-καλύψει-τη-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.09.2018 | 20:47

Σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει τη χασούρα στον τζόγο

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 26χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της ψευδούς καταμήνυσης.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος κατήγγειλε τηλεφωνικά στις αστυνομικές Αρχές ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τρία άγνωστα άτομα εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, και αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό, ενώ κατά την αποχώρησή τους τον τραυμάτισαν ελαφρά με λαβή μαχαιριού.

Όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, ο 26χρονος κατήγγειλε ψευδώς την προαναφερόμενη ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία σκηνοθετήθηκε για να δικαιολογήσει στην οικογένειά του την απώλεια ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, το οποίο είχε χάσει παίζοντας τυχερά παιχνίδια.

Πηγή: trikalanews.gr