Σκιάθος: 68χρονος συνελήφθη ενώ παρελάμβανε χασισοβαλίτσες 13 κιλών
Χειροπέδες πέρασαν χθες Κυριακή (03/04) οι αστυνομικοί σε έναν 68χρονο στο νησί της Σκιάθου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών αλλά και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο 68χρονος εντοπίστηκε να παραλαμβάνει δύο ασυνόδευτες χειραποσκευές που βρίσκονταν εντός του χώρου του μηχανοστασίου ενός επιβατηγού-τουριστικού (Ε/Γ – Τ/Ρ) σκάφους, το οποίο ελλιμενιζόταν στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκατέσσερα (14) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13 κιλών και 320 γραμμαρίων.
Άλλος εμπλεκόμενος , ο οποίος εντοπίστηκε πλησίον του σημείου, στη θέα των στελεχών του Λιμενικού, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Η αξία της ναρκωτικής ουσίας εκτιμάται 333.000 €.
Προτεινόμενα άρθρα
14.06.2026 | 20:59
14.06.2026 | 18:59






