σήριαλ-στέλιου-διονυσίου-μάχη-καπε-440891
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.01.2018 | 12:59

Σήριαλ Στέλιου Διονυσίου: “Μάχη” Καπερνάρου-Μαντούβαλου -Τι υποστηρίζει κάθε πλευρά (βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτης (31/1) ο Στέλιος Διονυσίου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (30/1) καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία προκάλεσε επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό.

Στις δηλώσεις του σήμερα το πρωί ο Στέλιος Διονυσίου εξερχόμενος του αστυνομικού τμήματος είπε ότι ένιωσε αδιαθεσία και δεν του επέτρεψαν να περάσει, δεν τραυμάτισε αστυνομικό και δεν έκοψε καμία κορδέλα.

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε για την υπόθεση τα εξής:

«Οι δύο αστυνομικοί τους οποίους πρότεινε ο αντίδικος μας δεν επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός. Αυτό επικαλούμαστε συνεχώς, είναι μέρος της δικογραφίας, οι δύο προταθέντες μάρτυρες δεν το επιβεβαιώνουν».

«Η εκδοχή του κατηγορουμένου είναι ότι ουδέποτε έγινε αυτό το γεγονός για αυτό και το έγγραφο του νοσοκομείου μιλά για κάκωση στο δεξί χέρι από αναφερόμενη επαφή με καθρέφτη. Δεν προλάβαμε να δούμε τον αστυνομικό, είχαμε κάθε πρόθεση να συζητήσουμε μαζί του γιατί το ουσιαστικό γεγονός είναι ασήμαντο» σημείωσε ο κ. Καπερνάρος.

Πρόσθεσε ακόμη πως «Ο κ. Στέλιος Διονυσίου για πρώτη φορά πήγε στη σήμανση, γιατί δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ. Για πρώτη φορά δήλωσε ότι αντιπαρατίθεται με αστυνομικό… Ο αστυνομικός παρά τη μήνυση δεν συνελήφθη και δεν κρατήθηκε. Έχουμε κάνει μήνυση στον αστυνομικό είναι συγκατηγορούμενος, ο ένας έχει μηνύσει τον άλλο.

Εμείς ζητάμε από τον κ. Εισαγγελέα να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για να ανοίξουν οι κάμερες που εποπτεύουν την κυκλοφορία και των γειτονικών καταστημάτων διότι εκεί θα αποδειχθεί η ουσιαστική αλήθεια, ότι ουδέποτε τον παρέσυρε, ουδέποτε σκέφτηκε να το κάνει αυτό».

Από την άλλη ο δικηγόρος της πλευράς του αστυνομικού, Πέτρος Μαντούβαλος ισχυρίστηκε τα εξής:

«Υπήρχαν μέτρα ασφαλείας για τον Πρόεδρο του Ισραήλ. Ο άνθρωπος κατευθυνόταν στο κέντρο της Αθήνας, έκλεισαν όλοι οι δρόμοι… Κάθε Έλληνας πολίτης σε κάθε σημείο, πειθαρχούσε στα σήματα ων αστυνομικών. Ο Στέλιος Διονυσίου παρενέβη τις εντολές του αστυνομικού, όρμησε με το αυτοκίνητο πάνω δίχως να πει τίποτα, ενώ ο αστυνομικός του έλεγε: «-Μη φεύγετε κύριε», είμαι ο Διονυσίου απάντησε εκείνος. Αν περνούσε θα γινόμασταν ρεζίλι διεθνώς, για 20 δευτερόλεπτα… Ο επώνυμος καλύπτει το ακαταδίωκτο, καλύπτει τη νομιμότητα… Το τζιπ έφυγε πάνω στον αστυνομικό κι ευτυχώς τραβήχτηκε το παιδί και δεν τον σκότωσε… Όπως είχε γίνει με την τροχονόμο στην Κηφισιά πριν από δυο χρόνια και κλαίγαμε όλοι. Ποιος είναι αυτός ο εξυπνάκιας ο οποίος είναι μόνο που δεν πειθαρχεί; Ενώ όλοι οι άλλοι περιμένουν…

Αφού τραυμάτισε τον αστυνομικό, ήρθε το ΕΚΑΒ και τον πήγε στο 401 όπου διαπιστώθηκαν και οι κακώσεις στο χέρι του. Ευτυχώς δεν του το έσπασε, τον χτύπησε… Με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να καταθέσει αυτό έγινε.

Τις βρισιές και τα μπινελίκια που είπε ο τραγουδιστής στον αστυνομικό, θα ντρεπόσασταν να τα ακούγατε. Ποιος με άσθμα κατεβαίνει και βρίζει έτσι στο κέντρο της Αθήνας; Ξέρετε τι είπε στον αστυνομικό, τι βρισιές; Ο αστυνομικός δεν έπρεπε να παρεκκλίνει από τα όρια της εντολής για κανέναν.»