σία-κοσιώνη-μετά-από-όλο-αυτό-το-κακό-1416418
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.12.2024 | 16:28

Σία Κοσιώνη: «Μετά από όλο αυτό το κακό, αγκάλιαζα αλλιώς τον Κώστα…»

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην «ΠΟΠ Μαγειρική» το μεσημέρι της Τρίτης (24/12) φιλοξενήθηκε η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος  του ΣΚΑΪ βοήθησε τον Ανδρέα Λαγό να φτιάξει την κλασική γαλοπούλα των Χριστουγέννων και παράλληλα μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

«Είναι πάρα πολλές οι συγκλονιστικές ειδήσεις που σε φορτίζουν παραπάνω συναισθηματικά. Έχω βιώσει πολύ έντονα συναισθήματα στον αέρα όλα αυτά τα 20 χρόνια και με τον τρόπο μου έχω νιώσει ότι τα έχω μοιραστεί με τον κόσμο. Από το Μάτι, τα Τέμπη, τις χρεοκοπίες μας. Αυτά που σε συγκλονίζουν παραπάνω είναι όσα έχουν να κάνουν με απώλειες ανθρώπινων ζωών, είναι τα πιο δύσκολα διαχειρίσιμα», ανέφερε η Σία Κοσιώνη.

«Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα στη χώρα μας τα τελευταία 20 χρόνια και δεν είμαι σίγουρη πόσοι έχουν κάτσει να σκεφτούν κατά πόσο μας έχουν αλλάξει», επισημαίνει αμέσως μετά η δημοσιογράφος.

«Έχουμε ζήσει υπαρξιακές καταστάσεις, δεν τα καταλαβαίνεις εκείνη την ώρα, γιατί τη στιγμή που σου συμβαίνουν τα κακά, ο ανθρώπινος οργανισμός βγάζει μία άμυνα. Τα αφομοιώνει και τα κουκουλώνει και μετά έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια», σημειώνει η Σία Κοσιώνη για τα γεγονότα των τελευταίων ετών.

«Πολλές φορές δεν αποφορτίζεσαι, τα κουβαλάς για μέρες μέσα σου. Συχνά με βοηθάει η συζήτηση με τον άντρα μου, άλλες φορές λειτουργώ πιο συναισθηματικά. Όταν έγινε η πυρκαγιά στο Μάτι, ήμασταν διακοπές, είχα το παιδί μωράκι. Τους άφησα και γύρισα μετά από όλο αυτό το κακό και αγκάλιαζα διαφορετικά τον Κώστα και τα παιδιά μας. Είναι πολύ έντονες οι στιγμές… άλλο θέμα», εξομολογήθηκε η Σία Κοσιώνη στον Ανδρέα Λαγό και την κάμερα της ΕΡΤ.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.