σε-στριπτιζάδικο-η-κόρη-του-φλωρινιώτ-805272
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.07.2020 | 09:57

Σε στριπτιζάδικο η κόρη του Φλωρινιώτη (φωτο)

Η Αννούλα Φλωρινιώτη έγινε γνωστή μέσα από το τραγούδι και τις εμφανίσεις που έκανε στο πλευρό του πατέρα της.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Espresso την τσάκωσε σε στριπτιζάδικο την Άννούλα Φλωρινιώτη.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Espresso

Αναβλήθηκε για του χρόνου ο γαμος της Αννούλας Φλωρινιώτη

Για του χρόνου αναβλήθηκε ο γάμος της Άννας Φλωρινιώτη, αφού λόγω του κορωνοϊού επέλεξε να τον ακυρώσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso στις 12/6 και του Βαγγέλη Καράλη, η τραγουδίστρια και κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη είχε κανονίσει το γάμο της με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Δημήτρη, στα τέλη Ιουνίου. Ο κορονοϊός όμως και τα μέτρα που ισχύουν για τις διάφορες εκδηλώσεις έκανε το ζευγάρι να ματαιώσει το ευτυχές γεγονός.

“Είχαμε προγραμματίσει να παντρευτούμε στις 26 Ιουνίου σε κτήμα, όμως ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδιά μας. Έχω πολλούς συγγενείς στο εξωτερικό και δεν θα μπορούσαν να έρθουν λόγω της καραντίνας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φλωρινιώτη.

Έτσι, το μυστήριο θα τελεστή το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με το δημοσίευμα κουμπάροι θα είναι ο καλός φίλος της τραγουδίστριας Νίκος Χορταρέας, ο οποίος πλέον έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφιερωθεί στον Θεό, αλλά και ο επιχειρηματίας Γιώργος Κασκαλίδης με την σύζυγό του, Όλγα.

Γ. Φλωρινιώτης: Έχω να κάνω σεξ 20 χρόνια (βίντεο)

Την αποκάλυψη ότι έχει να κάνει σεξ πάνω από 20 χρόνια έκανε ο τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης, σε συνέντευξή του στο «Όλα Καλά».

«Δεν έχω καμία συντροφιά δίπλα μου, τι να την κάνω σε αυτή την ηλικία; Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να είμαι μόνος μου. Από 16 χρονών ήμουν δεσμευμένος και δεν έζησα την εφηβεία. Έχω να κάνω σεξ 20 χρόνια και δεν με ενδιαφέρει. Γιατί να κάνω; Είναι απαραίτητο; Σκεφτόμουν καμιά φορά να πάρω βιάγκρα μπας και, αλλά λέω μην πάθω καμιά καρδιά και γίνω ρεζίλι», είπε.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη περί …σεξ: