σε-ψυχιατρείο-γνωστός-έλληνας-ηθοποι-561310
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.07.2019 | 07:45

Σε ψυχιατρείο γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Μάχη με τους «δαίμονές» του, κλεισμένος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής δίνει εδώ και αρκετό καιρό – σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» πασίγνωστο μοντέλο που, μεσουράνησε την δεκαετία του ‘90 και στην συνέχεια μεταπήδησε στην ηθοποιία. Μάλιστα συμμετείχε σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Ο ηθοποιός Ερρίκος Πετιλόν, πάσχει εδώ και αρκετά χρόνια – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- από διπολική διαταραχή, ενώ είχε δώσει και μεγάλη μάχη για να σωθεί και από τη χρήση ναρκωτικών. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει σχετικά:

«Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή. Είναι κληρονομικό και μάλιστα οι γιατροί , μου είπαν ότι είχα χαρακτηριστικά αυτής της ψυχικής νόσου από μικρό παιδί και άργησα να το ανακαλύψω. Απέφευγα να συναντιέμαι με αγαπημένους ανθρώπους και έκανα πράγματα αυτοκαταστροφικά. Όταν τελείωσα τις ουσίες , έκανα πισωγυρίσματα ψάχνοντας μια ισορροπία στη ζωή μου. Μετά , όμως όταν πάθαινα κρίσεις διπολικής διαταραχής, το μυαλό μου πήγαινε αμέσως στις ουσίες. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή, παράλληλα με συνεδρίες. Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο που πάσχει από αυτή την ψυχική νόσο και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τη θεραπευτική συμβουλευτική».