Σε πάρτι οργίων ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σχετικά με τον έγγαμο βίο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Όπως προκύπτει, ο Ντόντα συμμετείχε σε πάρτι οργίων με ανταλλαγές συντρόφων!

Ο δικηγόρος Αλέξης Μανθεάκης στο βιβλίο του με τίτλο «Athina Onassis: The red file», που κυκλοφορεί μόνο διαδικτυακά μέσω του Amazon και αριθμεί 322 σελίδες, μιλά για όλους και για όλα!

Μεταξύ των αποκαλύψεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι και η μαρτυρία μιας συνοδού πολυτελείας, της Νίκι Τ., η οποία ισχυρίζεται ότι ο Αλβάρο την πλήρωνε επί χρόνια να κάνουν σεξ και μάλιστα την είχε προσκαλέσει και σε πολλά swinger πάρτι.

Μάλιστα, βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης δίνουν νέα διάσταση στο θέμα παρουσιάζοντας τον Αλβάρο ως εθισμένο στο σεξ. Όπως αναφέρουν, παραβρισκόταν πολύ συχνά σε πριβέ πάρτι σε club του Σάο Πάολο, όπου γίνονταν…Σόδομα και Γόμορρα!

Οι ανταλλαγές συντρόφων ήταν ένα από αυτά που διαδραματίζονταν, ενώ οι πιο τολμηροί συμμετείχαν και σε ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις χωρίς… φραγμούς και αναστολές.

Στο πριβέ κλαμπ ο καθένας εμφανιζόταν με το ψευδώνυμό του και σύμφωνα με τις πληροφορίες εκείνο του Αλβάρο ήταν το όνομα του αγαπημένου του αλόγου.

«Άλλοτε εμφανιζόταν μόνος, άλλες φορές μαζί με φίλες και φίλους του», αναφέρουν οι πηγές, τονίζοντας ότι η Αθηνά είχε γνώση του θέματος το οποίο και χρησιμοποίησε προκειμένου να τον πείσει να βγάλουν συναινετικό διαζύγιο – εξπρές με δικούς της όρους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΒΑΡΟ, ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ, ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ