σάλος-με-αποκάλυψη-γ-τράγκα-θα-δεχτ-193434
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.11.2020 | 23:13

Σάλος με «αποκάλυψη» Γ.Τράγκα: «Θα δεχτούμε επίθεση των Τούρκων τα Χριστούγεννα»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίοι ισχυρισμοί του Γιώργου Τράγκα ότι πολύ άμεσα αναμένεται επίθεση της Τουρκίας σε ελληνικά εδάφη. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε και τους λόγους που θα συμβεί αυτό, παράλληλα με όσα υποστήριξε για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Διαβάστε όσα υποστήριξε…

Καλό κουράγιο να έχετε όλοι σας. Και πρέπει να έχετε πολύ κουράγιο και μεγάλη ψυχραιμία τις επόμενες εβδομάδες γιατί εκτός από τον κορονοϊό και την φυλακή του lockdown, υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε γιορτές με πολεμικό συναγερμό και επίθεση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας που αμφισβητεί η Άγκυρα.

Δεν αποκλείεται αυτό που ζούμε με την πανδημία και τα αστυνομικά μέτρα για την αναχαίτισή της να αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες στα ελληνοτουρκικά με ένα θερμό επεισόδιο τύπου Ιμίων, ένα τραπέζι συνολικής διαπραγμάτευσης, και μια σειρά εθνικών υποχωρήσεων που πρέπει να αποδεχθεί ο ελληνικός λαός, όπως τα μνημόνια, τη Συμφωνία των Πρεσπών, και όλα εκείνα που προετοίμασαν και προετοιμάζουν την κοινή γνώμη να αποδεχθεί μια ταπεινωτική ήττα και παραχωρήσεις κατά μήκος των ελληνικών συνόρων.

Η Γερμανία δεν θα επιβάλλει κυρώσεις στην Τoυρκία, και το Παρίσι κατά πάσα πιθανότητα θα αρκεστεί σε συστάσεις και παραινέσεις που δεν θα ηρεμήσουν ούτε θα ανακόψουν τον Ερντογάν. Η Τoυρκία θα χτυπήσει την Eλλάδα για να προκαλέσει διαπραγματεύσεις σε όλο το φάσμα των απαράδεκτων και ανυπόστατων αιτημάτων της. Η Άγκυρα δεν θέλει συζήτηση για την υφαλοκρηπίδα. Θέλει νησιά και διχοτόμηση του Αιγαίου. Θέλει αυτονόμηση και αυτοδιοίκηση της μουσουλμανικής Θράκης. Θέλει να βρει ευκαιρία να επιτεθεί πάλι σε αυτό που δεν αναγνωρίζει ως κράτος, και ονομάζει Ελληνο-κυπριακή διοίκηση.

Το πιθανότερο είναι να χτυπήσει στο κενό εξουσίας που θα υπάρξει κατά τη μετάβαση του κυρίου Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο. Ενδεχομένως το επεισόδιο θα στηθεί τις ημέρες που θα ενημερώνεται ο κύριος Μπάιντεν, πριν ορκιστεί. Ήδη καλλιεργείται το απαραίτητο κλίμα για να κάτσει η ελληνική πλευρά στο τραπέζι μιας απαράδεκτης διαπραγμάτευσης που οδηγεί σε εθνική ταπείνωση. Οι ασφυκτικά αποκλεισμένες από covid19 ελληνικές πόλεις, τα τυραννικά υγειονομικά μέτρα, η ψυχολογία του τρόμου απέναντι στον υπαρκτό ιό, η διαλυμένη οικονομία και τα σχέδια Πισσαρίδη που φέρνουν νέο μνημόνιο, όλα αυτά μαζί είναι ό,τι καλύτερο για να προχωρήσει ο Μητσοτάκης σε μια παράδοση άνευ όρων.

Θεωρώ βέβαιο ότι θα αποδεχθεί συνομιλίες κάτω από διεθνή επιτήρηση ή διαιτησία. Η νέα συνταγή πλύσης εγκεφάλου θα πει ότι σε κατάσταση αδυναμίας που είμαστε, και έχοντας έναν μακελάρη, τον covid19 που σκοτώνει πολλούς Έλληνες, δεν πρέπει να έχουμε και έναν εκτεταμένο και πολυήμερο αιματηρό πόλεμο. Θα επιχειρήσουν να χρυσώσουν το χάπι της σταθερότητας στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ μέσω των ήδη υπαρχόντων υποχωρήσεων σε αέρα, θάλασσα και φυσικά σε νησιά που επιδιώκει να προσαρτήσει η Τoυρκία.

Ας ευχηθούμε ότι η νέα Αμερικανική ηγεσία θα συγκρατήσει την τουρκική επιθετικότητα, αν και ορισμένοι παλαιοί Αμερικανοί διπλωμάτες υποστηρίζουν ότι πρέπει να βρεθεί λύση με θέμα συζήτησης την κυριαρχία επί του Καστελορίζου. Όσο ζει ο Ερντογάν είναι αδύνατον να εξαλειφθεί το ενδεχόμενο πολεμικής αναμέτρησης.

Σκεφτείτε πόσο αδύναμοι είμαστε με αποτεφρωμένη την εθνική οικονομία με τον ιό του τρόμου λόγω covid19 να κυκλοφορεί στο αίμα μας, και με αστυνομικά μέτρα που δεν έχουν ληφθεί ούτε στην περίοδο της Απριλιανής Δικτατορίας. Τα πρόστιμα που πέφτουν επί των κεφαλών χιλιάδων φτωχών Ελλήνων για υγειονομικές μικροπαραβάσεις είναι πραγματικά απαράδεκτες.

Καλώ τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να πάρει επιτέλους θέση. Καλώ την Ένωση εισαγγελέων και τους σεβαστούς δικαστές να πάρουν θέση. Σειρά δημοσιευμάτων και αποκαλύψεων σε έγκριτες εφημερίδες, όπως το “ΒΗΜΑ” της Κυριακής, και η κυριακάτικη “Δημοκρατία”, αναφέρουν ότι υπάρχουν σημαντικά λάθη στην καταγραφή των κρουσμάτων που επιτείνουν την σύγχυση και προωθούν μέτρα με λάθος στοιχεία. Όπως αναφέρει η κυριακάτικη “Δημοκρατία”, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο κος Αρκουμανέας είχε στήσει παράλληλο σύστημα με ιδιωτική εταιρεία για την καταγραφή των κρουσμάτων στα νοσοκομεία. Ήδη οι λοιμωξιολόγοι είναι έξω φρενών με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οργισμένος φαίνεται να είναι και ο καθηγητής Τσιόδρας.

Με καθυστέρηση έως επτά ημερών ενημερώνονται και οι επιστήμονες για την εξέλιξη του κορονοϊού και τον ακριβή αριθμό των νοσούντων. Το “ΒΗΜΑ” της Κυριακής, η εφημερίδα του κυρίου Μαρινάκη, αναφέρει σε εκτεταμένο, εμπεριστατωμένο και ακριβές ρεπορτάζ όλους τους ελλιπείς ελέγχους, τις παραλείψεις, και την παράλογη αμεριμνησία της κυβέρνησης. Από την άλλη πλευρά, δυσφορεί το Μαξίμου για κενά και ανακρίβειες στα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Οι επιστήμονες φοβούνται ότι θα κατηγορηθούν για αποτέφρωση της εθνικής οικονομίας και στη συνέχεια για τη συμμετοχή σε σκηνοθετημένο έγκλημα παραχώρησης εθνικών, κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ήδη ο κύριος Μαγιορκίνης, που αντικατέστησε για ένα διάστημα τον κύριο Τσιόδρα, κάρφωσε τον Μητσοτάκη και το Μαξίμου δηλώνοντας ότι οι εισηγήσεις της Επιτροπής λοιμωξιολόγων φιλτράρονται από την πολιτική ηγεσία η οποία τις αξιοποιεί κατά το δοκούν. Δηλαδή όπως εκείνη θέλει. Επίσης ο κύριος Μαγιορκίνης αποκάλυψε ότι η Επιτροπή λοιμωξιολόγων δεν εισηγήθηκε την απαγόρευση της πορείας για το Πολυτεχνείο ούτε των συγκεντρώσεων για την επέτειο ούτε των πολιτικών εκδηλώσεων. Οι απαγορεύσεις ήρθαν με εντολές Μητσοτάκη και εφαρμόστηκαν από Χρυσοχοΐδη.

Οι περισσότεροι λοιμωξιολόγοι και επιστήμονες έχουν αντιληφθεί σε όλη τη χώρα ότι η κυβέρνηση θέλει να τους περάσει πρώτον την ευθύνη για τις αντοχές του ΕΣΥ, δεύτερον την ολική ευθύνη για την απορρύθμιση της αγοράς και το θάνατο του εμποράκου, και τρίτον μερίδιο της ευθύνης για την αδυναμία της χώρας να αντισταθεί στην τουρκική επιθετικότητα, και στην ανάγκη να προβεί σε υποχωρήσεις.

Σεβαστέ και διακεκριμένε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι ώρα να προχωρήσετε σε έρευνα, εκτεταμένη και όχι αποσπασματική. Σας καλεί το καθήκον σας απέναντι στον ελληνικό λαό που έχει εσάς και στους συναδέλφους σας τελευταίο καταφύγιο και μετερίζι. Ο ιός είναι υπαρκτός αλλά υπάρχουν πλέον ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων για την πολιτική αξιοποίησή του και τις εκπτώσεις που υφίστανται εξαιτίας αυτής το Σύνταγμα, το κράτος δικαίου, τα ατομικά δικαιώματα και η ελευθερία της έκφρασης.

Εκατομμύρια Έλληνες θανατώνονται οικονομικά και λόγω του μνημονίου και της πολιτικής κακουργηματικής αμέλειας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του covid19. Αντί για ειδικευμένο προσωπικό προλαμβάνεται ανειδίκευτο, με ελάχιστα χρήματα και με αόριστες υποσχέσεις του πρωθυπουργού για μονιμοποίηση.

Το 80% των γενικών χειρουργείων έχουν ανασταλεί. Χιλιάδες άνθρωποι σπρώχνονται σε μείωση προσδόκιμου ζωής και σε πρόωρο θάνατο, ενώ ο κύριος Μητσοτάκης εμφανίζεται σε στημένες επισκέψεις ως υπέρμαχος της υγείας.