Σάλος από το γκάλοπ της Τατιάνας Στεφανίδου για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα γκάλοπ που για λογαριασμό της νέας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ ζητά από τον κόσμο να ψηφίσει σε ερώτημα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο.

Το διαδικτυακό γκάλοπ δημοσιεύτηκε στο Twitter και έθετε το εξής ερώτημα: «Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη;» Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ οι αντιδράσεις είχαν ξεκινήσει το γκάλοπ αφαιρέθηκε από το λογαριασμό, όμως όπως φαίνεται όχι γιατί είχε προκαλέσει οργή, αλλά γιατί έκλεισε η ψηφοφορία. Το νέο μήνυμα ευχαριστεί τον κόσμο που ψήφισε.

Tόσο η ιδέα του γκάλοπ για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, αλλά και ο τρόπος που διατυπώνεται το ερώτημα καθώς παραθέτει στοιχεία που δεν είναι επίσημα και πλέον αμφισβητούνται – αφού το γεγονός του μαχαιριού δεν επιβεβαιώνεται – προκάλεσαν μαζικές αναφορές για να κατέβει η δημοσίευση. Τα σχόλια είναι πάρα πολλά και στρέφονται εναντίον της εκπομπής και της παρουσιάστριας. Μερικοί ζητούν παρέμβαση του ΕΣΡ για την εκπομπή.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΓΚΑΛΟΠ, ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!