σάκης-αρναούτογλου-πέφτει-κάτω-από-το-865740
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.08.2021 | 22:42

Σάκης Αρναούτογλου: Πέφτει κάτω από τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία -Σε ποιες περιοχές

Ψυχρές αέριες μάζες με μπόρες και καταιγίδες θα έρθουν προς το τέλος της εβδομάδας όπως προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου αναφορικά με τον καιρό.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης θα έχουμε λιακάδα σχεδόν παντού, συννεφιές στη νοτιοανατολική Μακεδονία και την Χαλκιδική με κάποιες μπόρες το πρωί.

Το μεσημέρι τα όποια φαινόμενα μεταφέρονται στην Ανατολική Θεσσαλία, την νοτιοανατολική Στερεά και τα ορεινά της Βόρειας Εύβοιας όπου θα σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 32 βαθμούς κατά μέσο όρο ενώ στα βόρεια του νομού μπορεί να έχουμε κάποιες μπόρες μικρής διάρκειας.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη ίσως υπάρξουν κάποιες καταιγίδες στα ορεινά της Χαλκιδικής και στα ορεινά της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, ενώ την Πέμπτη θα έχουμε κάποιες βροχές στην Εύβοια και τις Σποράδες με τους βόρειους ανέμους να ενισχύονται.

Την παρασκευή θα έχουμε μόνο ηλιοφάνεια, ενώ το Σάββατο αν και η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια από το βράδυ θα έχουμε άστατο καιρό στην Βορειοδυτική Ελλάδα και την Κυριακή ο καιρός θα γίνει αρκετά άστατος στα περισσότερα Δυτικά με αξιόλογες καταιγίδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου