Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται ψυχρή εισβολή – Ξεσκονίστε τα χειμωνιάτικα ρούχα

Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες μέρες, όπως άλλωστε ανακοίνωσε και η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ τονίζει σταδιακά πρέπει να ξεσκονίζουμε τα χειμωνιάτικα, καθώς έρχεται μια ψυχρή εισβολή την επόμενη εβδομάδα, που θα ρίξει τη θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε, μέσα από την ΕΡΤ, σε ένα χαμηλό βαρομετρικό που βρίσκεται στην κεντρική Ευρώπη.

Αυτό θα φέρει έντονες βροχές τη νύχτα της Πέμπτηςε σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, κυρίως σε Κέρκυρα και Παξούς.

Ταυτόχρονα μια ψυχρή μάζα ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Ελλάδα από τα Βαλκάνια. Θα φέρει χειμωνιάτικο κρύο, καθώς ένα τμήμα του θα βρεθεί στην Ελλάδα.

Όπως είπε αυτή η ψυχρή εισβολή που θα ρίξει τη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και θα διατηρηθεί μέχρι και την Τρίτη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι δεν αποκλείεται τις πρώτες πρωινές ώρες σε ορισμένες περιοχές να έχουμε αρνητικές θερμοκρασίες, ενώ είπε πως πρέπει σταδιακά να ξεσκονίζουμε τα χειμωνιάτικα
ρούχα, αν και μέχρι και τέλη του μήνα δεν θα τα χρειαστούμε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!