ρούλα-πισπιρίγκου-σε-όθωνα-παπαδόπου-1052349
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.08.2022 | 18:20

Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Θα σου είμαι ευγνώμων όλη μου τη ζωή»

Ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε ευχαριστήρια επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον δικηγόρο, Όθωνα Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία που είχαν μέχρι να αναλάβει την υπόθεση για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας δημοσίευσε την επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου, επειδή «δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης», για να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι από χθες έγινε γνωστό πως ο γνωστός ποινικολόγος είναι ο μόνος συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει λόγο για «δικαστική τραγωδία» και ευχαριστεί τον Όθωνα Παπαδόπουλο για το «πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκε για να αποδείξει την αθωότητά της».

Μάλιστα, εξηγεί ότι η απόφαση για την επιλογή του Αλέξη Κούγια ήταν κυρίως της οικογένειάς της. Καταλήγει, λέγοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ «το πόσο της συμπαραστάθηκε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές» και πως θα «του είναι ευγνώμων για όλη της τη ζωή».

Αναλυτικά η επιστολή της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Όθωνα Παπαδόπουλο:

«Αγαπητέ Όθωνα δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κ. Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου. Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή».

Από τη μεριά του, ο Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε νωρίτερα σήμερα (25.8.2022) ότι η λύση της συνεργασίας του με την Ρούλα Πισπιρίγκου επήλθε με κοινή συμφωνία και δεν έχει σχέση με τον μέχρι σήμερα χειρισμό της υπόθεσης.

Η 33χρονη κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή για τους θανάτους των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.