ρόδος-eντοπίστηκε-ζωντανή-σε-βουνό-η-44χ-699598
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.01.2023 | 13:35

Ρόδος: Eντοπίστηκε ζωντανή σε βουνό η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την ταυτοποίηση μιας γυναίκας που βρέθηκε από αλλοδαπό περιπατητή σε βουνό στα Μάσσαρη που πιθανολογείται ότι πρόκειται για την 44χρονη Ελένη που αγνοείται από το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα έδωσε το όνομα της στον περιπατητή που ενημέρωσε τρίτους και εκείνοι την αστυνομία που σπεύδει στο σημείο. Η γυναίκα δείχνει εξαντλημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η αγνοούμενη οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, ενώ περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση και αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη, όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας.

Στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας η αγνοούμενη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι η φερόμενη ως Ιερά Μονή Οσίου Παϊσίου Αρχαγγέλου δεν αποτελεί Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Ο συγκεκριμένος ιερός ναός, όπως ξεκαθαρίζει η Μητρόπολη, αποτελεί κτίσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οικοδομήθηκε χωρίς να έχει δοθεί άδεια από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.