ραντεβού-γιαννακόπουλου-μητσοτάκη-304253
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.06.2019 | 10:43

Ραντεβού Γιαννακόπουλου – Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού πρώτα συμφώνησε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις ευρωεκλογές, ενώ έκανε το ίδιο και με τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, έχοντας επίσης συναντήσει τον Κωστή Χατζηδάκη, αναμένεται σήμερα (26/6) να βρεθεί και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport».

Ο Μητσοτάκης δέχθηκε να συναντήσει τον Γιαννακόπουλο και το ραντεβού γίνεται προεκλογικά, κάτι που έχει τη δική του σημασία, όπως αναφέρει το Εθνος.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να δεσμευτεί στον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων» σε μπάσκετ και Αθλητικό Όμιλο, όπως και στους οπαδούς του «τριφυλλιού», ότι το κόμμα του, εφόσον γίνει κυβέρνηση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα στηρίξει την υλοποίηση του πρότζεκτ στον Βοτανικό.

Μια δημόσια τοποθέτηση, άλλωστε, θα αποτελεί ένα ακόμη χαρμόσυνο μήνυμα, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το γήπεδο, που θα αλλάξει πλήρως τον ρουν της ιστορίας της ομάδας.

Αν συμβεί αυτό στο σημερινό ραντεβού, τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει ουσιαστικά τη στήριξη όλων.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ο ομόλογός του στην ΝΔ και ο Δήμαρχος Αθηναίων, στην περίπτωση εκπλήρωσης του θετικού σεναρίου, θα έχουν παραταχθεί στο πλευρό του, για να γίνει το όνειρο όλων των φίλων του Παναθηναϊκού πραγματικότητα.

Η συνάντηση, λοιπόν, έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, πραγματοποιούμενη στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόκειται για ακόμη ένα εξαιρετικά θετικό «σημάδι».