πύργος-μάχη-ζωής-για-τον-επτάχρονο-που-167980
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.01.2019 | 10:55

Πύργος: Μάχη ζωής για τον επτάχρονο που καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο άτυχος επτάχρονος που τον καταπλάκωσε η μεταλλική πόρτα του κοιμητηρίου του χωριού Γούμερο, στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο patrisnews.com η κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Από το ιατρικό προσωπικό εκφράστηκε συγκρατημένη αισιοδοξία, καθότι κατά το κρίσιμο 48ωρο (Κυριακή-Δευτέρα) η υγεία του δεν επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», σήμερα οι γιατροί θα προβούν στην πρώτη απόπειρα μείωσης των φαρμάκων και του βαθμού καταστολής, για να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο επτάχρονος είχε μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου με συγγενικό του πρόσωπο στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής στο Γούμερο για να επισκεφθούν οικογενειακό τάφο. Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, η μεταλλική πόρτα κατέρρευσε και έπεσε πάνω στο παιδί προκαλώντας του βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.