πυκνοί-καπνοί-κάλυψαν-την-εγνατία-οδό-521992
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.09.2018 | 07:44

Πυκνοί καπνοί κάλυψαν την Εγνατία Οδό -Έκλεισε μέσα στη νύχτα

Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν τα μεσάνυχτα ενώ εκινείτο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Βόλβης, κοντά στο χωριό Μεγάλη Βόλβη.

Από το αυτοκίνητο η φωτιά μεταφέρθηκε σε αποθήκη που ήταν γεμάτη σανό, η οποία «άρπαξε» από άκρη σε άκρη, με αποτέλεσμα πυκνοί καπνοί να καλύψουν την Εγνατία Οδό στην περιοχή.

Τροχαία και πυροσβεστική αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας να διακόψουν την κυκλοφορία στο σημείο για λόγους ορατότητας. Τα αυτοκίνητα εκτρέπονταν από τον κόμβο Προφήτη δυτικά κι από τον κόμβο Ρεντίνας ανατολικά.

Σύμφωνα με το seleo.gr, διερχόμενα οχήματα είχαν εγκλωβιστεί και οι οδηγοί τους περίμεναν να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική  η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.