Πρωταθλήτριες οι Θεσσαλονικιές στην παρακολούθηση πορνό

Ο κορωνοϊός έχει περιορίσει τις μετακινήσεις και έχει κλείσει τον κόσμο σπίτι του, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κομμάτι να το… ρίχνει στο πορνό.

Και δεν μιλάμε μόνο για τους άνδρες, καθώς ανάλογες ανάγκες έχουν και οι γυναίκες.

Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία που αφορούν στην επισκεψιμότητα των Ελλήνων και Ελληνίδων στο site της «Sirina Tv» και στην τηλεθέαση του συνδρομητικού καναλιού Cosmote TV.

 Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, από την ημέρα που επιβλήθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, φαίνεται πως 172.000 Ελληνίδες επισκέφτηκαν το site, σε σύνολο 570.000 μοναδικών επισκεπτών.

Η περιοχή που προήλθαν οι περισσότερες επισκέπτριες ήταν η Θεσσαλονίκη με το 35%, ενώ ακολουθούν οι Σέρρες με ποσοστό 25%, η Αθήνα με 20%, η Λάρισα με 13% και τελευταία η Κρήτη με 7%.

Μάλιστα ως αγαπημένη μέρα για την παρακολούθηση τέτοιου είδους ταινιών φαίνεται να είναι η Πέμπτη, ενώ η αγαπημένη ώρα κάπου μεταξύ 14:00 και 16:00, με τις περισσότερες γυναίκες να είναι παντρεμένες.

Όσον αφορά τώρα τις κατηγορίες, οι διάσημες φαίνεται να συγκεντρώνουν το περισσότερο ενδιαφέρον.

Τέλος τους δημοφιλέστερους πρωταγωνιστές μπορείτε να τους δείτε παρακάτω…


ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΡΝΟ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!