Πρόστιμο 60.000 ευρώ στον Κούγια

Το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστεί να βάλει ο Αλέξης Κούγιας για όσα είπε πρόσφατα τόσο για τον διαιτητή Σιδηρόπουλος, όσο και για το ματς Παναθηναϊκός – ΟΦΗ. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 60.000 ευρώ για δυσμενείς κρίσεις.

Η πρώτη δίωξη αφορούσε δηλώσεις κατά του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, στις αρχές Ιανουαρίου: «Όταν εξελίχθηκε διαιτητικά ο Σιδηρόπουλος όχι απλώς προσκύνησε το βεζύρη αλλά ήταν από τους ανθρώπους που σε σόκαραν».

Η δεύτερη δίωξη αφορούσε τις δηλώσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει «στημένο»

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

– Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 16024/22.4.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

– Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2 και 3 γ, δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 921/7.1.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

Πηγή: Sport-fm

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΚΟΥΓΙΑΣ, 60000 ΕΥΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!