Προνοιακοί επικουρικών: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
5
Δεκέμβριος
Back

Προνοιακοί επικουρικών: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας

«Χθες 4/11/2021 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ», με στόχο να επανέλθουν όλοι οι απολυμένοι συνάδελφοι στις θέσεις τους.  Στήθηκαν σκηνές  οι οποίες και θα παραμείνουν», αναφέρει σε ανακοίνωση της η  Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα Προνοιακών Επικουρικών»

«Στον ίδιο χώρο, στην είσοδο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ», Λεωφόρος Δημοκρατίας 65 στο Ίλιον, σήμερα 5/11/2021 και ώρα 11:00 π.μ.θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς και την Δευτέρα 8/11/2021 και ώρα  8:00π.μ όπου θα γίνει παρουσίαση του προβλήματος στα ΜΜΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους  όλων των δομών, τα Σωματεία Εργαζομένων, την ΠΟΕΔΗΝ,  και άλλους φορείς να συμμετέχουν. Καλούμε τα ΜΜΕ να δημοσιοποιήσουν ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αγγίζει την πιο ευαίσθητη, κοινωνικά, πληθυσμιακή ομάδα της χώρας μας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των επικουρικών συναδέλφων απολύθηκε μέσα στον Οκτώβριο από τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας  μετά από 4 ως 7 χρόνια συνεχόμενης εργασίας,  και επίκειται απόλυση και για τους υπόλοιπους τις επόμενες μέρες».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!