πρώην-δήμαρχος-μπαίνει-στην-καε-ολυμπ-613998
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.04.2019 | 11:32

Πρώην δήμαρχος μπαίνει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός με τους Αγγελόπουλους (φωτο)

Η τρέχουσα σεζόν είναι άκρως… επεισοδιακή για τον Ολυμπιακό.

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας έφερε μεγάλη απογοήτευση στα ενδότερα της ομάδας και επί της ουσίας «σφράγισε» την πολύ κακή εικόνα του Ολυμπιακού το τελευταίο δίμηνο.

Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν δυσκολίες φέτος όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι κι έτσι υπήρξε η εντύπωση πως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα αποχωρούσαν από τα κοινά της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Παρά τα όσα έχουν διαδραματιστεί, όμως, τα αφεντικά του Ολυμπιακού αναμένεται να συνεχίσουν το έργο τους, έχοντας ένα νέο συμπαίκτη στο πλευρό τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime και δεν θα παραδώσουν τη σκυτάλη στην οικογένεια Κόκκαλη. Σχετικά με τα ζητήματα που υπάρχουν στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αναμένεται να ξεπεραστούν σε διάστημα 2-3 μηνών.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Λεριώτη. Ο εφοπλιστής από τη Λέρο είναι χορηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, συμβάλλοντας στις επιτυχίες των τελευταίων ετών για την ομάδα του Πειραιά. Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι ό,τι πιο εφικτό και πιθανό αυτή τη στιγμή, με τον Λεριώτη να συνδέεται με στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κίνηση αυτή, όμως, δεν είναι η τελευταία από πλευράς Ολυμπιακού. Κι αυτό γιατί με τον Λεριώτη σε ρόλο συμπαίκτη, πιθανή είναι και η ενεργοποίηση του Παναγιώτη Φασούλα, ώστε να αναλάβει πόστο στην ΚΑΕ, αν και αυτό το σενάριο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Όσον αφορά τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν, υπάρχει πρόθεση των αδερφών Αγγελόπουλων να ανέβει. Στόχος είναι το καθαρά αγωνιστικό μπάτζετ να φτάσει τα 12-13 εκατ. ευρώ, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κινηθεί πιο άνετα στην αγορά ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.