Πρόεδρος ΚΤΥΠ ΑΕ για εκρηκτικό μηχανισμό: Τέτοιου είδους μηνύματα δεν παραλαμβάνονται

«Τέτοιου είδους μηνύματα δεν παραλαμβάνονται, ούτε γίνονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποδεκτά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της εταιρείας Κτηριακές Υποδομές του δημοσίου Ιωάννα Κοντούλη με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία.

Συγκεκριμένα χθες βρέθηκε στο κτήριο που στεγάζεται η εταιρεία, κουτί με παπούτσια που περιείχε γκαζάκι και εύφλεκτο υλικό.

Δείτε την ανακοίνωση:

Τέτοιου είδους μηνύματα δεν παραλαμβάνονται, ούτε γίνονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποδεκτά. Το μοναδικό μήνυμα που ήταν, είναι και θα είναι αποδεκτό είναι η υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος, κάτι το οποίο αποτελεί την πυξίδα που θα οδηγήσει την χώρα μακριά από το κακό παρελθόν της, δημιουργώντας προοπτικές κοινωνικής προκοπής. Οφείλουμε όσοι υπηρετούμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τον τόπο μας να διατηρούμε την αναγκαία ψυχραιμία και το απαραίτητο σθένος για την υπεράσπιση αυτού του στόχου. Καλό θα ήταν ειδήμονες και κέντρα/παράκεντρα επικοινωνίας να αποφεύγουν την πολύπλευρα βολική τροφοδότηση των πολιτών με ατεκμηρίωτα σενάρια και εύκολα συμπεράσματα”.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΤΥΠ ΑΕ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!