πρέπει-να-προσέχετε-τι-λέτε-το-τηλ-1005326
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.03.2022 | 16:15

«Πρέπει να προσέχετε τι λέτε» – Το τηλεφώνημα της Πισπιρίγκου στον δικηγόρο Αν. Ντούγκα

Ιδιαίτερα ανήσυχη φαίνεται ότι ήταν τον τελευταίο καιρό και κυρίως μετά τις απανωτές αποκαλύψεις η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ενδεικτικό αυτής της ανασφάλειας που είχε αρχίσει να τη διακατέχει -καθώς έβλεπε ότι οι αρχές πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην άκρη του νήματος- είναι το γεγονός ότι δεν δίσταζε να προχωρήσει ακόμη και σε σπασμωδικές κινήσεις. Χαρακτηριστικό είναι το τηλεφώνημα που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα για να ζητήσει… εξηγήσεις, μία ημέρα μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» όπου ανέπτυξε τις αντιφάσεις που εντόπισε στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύθηκε στο ThessToday.gr.

Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα αντικατοπτρίζει το θράσος που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία προφανώς παρακολουθώντας την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον Αναστάσιο Ντούγκα ώστε να του ζητήσει τα «ρέστα» για τα όσα είχε επισημάνει. «Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα έγινε από απόκρυψη και είχε διάρκεια πέντε λεπτών. Ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μου ζητούσε τον λόγο γιατί ρώτησα και επισήμανα τις αντιφάσεις μου για την υπόθεση στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ’”, οι οποίες ήταν ξεκάθαρες», δήλωσε στο ThessToday.gr ο κος Ντούγκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι «το τηλεφώνημα με τάραξε πολύ». Ο γνωστός δικηγόρος με τις ερωτήσεις που έθεσε στη μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου και με τις καίριες παρατηρήσεις του επιχείρησε να φωτίσει σκοτεινά σημεία της υπόθεσης της Πάτρας. «Στην αρχή έλεγε ότι δεν είχε χωρίσει και μετά δήλωσε ότι είχε χωρίσει. Επίσης είχε πει ότι είναι νοσηλεύτρια και μετά δήλωσε ότι δεν είναι. Αυτές ήταν οι επισημάνσεις», δήλωσε ο κ. Ντούγκας, προσθέτοντας: «Ισχυρίστηκε ότι στο δωμάτιο που πέθανε το έξι μηνών κοριτσάκι η μεγαλύτερη κόρη δεν άκουσε τίποτα, ενώ μάρτυρες αποκάλυψαν ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό». Επιπλέον, έπειτα από νέα ερώτηση του κ. Ντούγκα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και σε ανάρτηση που έκανε η ίδια σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μόλις τρεις ημέρες από την απώλεια της μικρής Μαλένας, μέσω της οποίας χάριζε όλα τα προσωπικά αντικείμενα της κόρης της. Συγκεκριμένα, αναγραφόταν στην ανάρτησή της «ΧΑ-ΡΙ-ΖΩ», αναφερόμενη στα αντικείμενα του πρόωρα χαμένου κοριτσιού. «Το έκανα για να μην βλέπει η άλλη μου κόρη τα αντικείμενα της αδερφής της και στεναχωριέται», εξήγησε.

«Στην αρχή ήταν απολογητική, μετά χειριστική και στη συνέχεια επιθετική»

Ο γνωστός δικηγόρος συνεχίζει και τονίζει ότι «μετά από αυτές τις επισημάνσεις με κάλεσε φανερά ενοχλημένη. Στην αρχή ήταν απολογητική, μετά χειριστική και στη συνέχεια επιθετική. Μου έλεγε χαρακτηριστικά “πρέπει να προσέχετε τι λέτε”», δήλωσε ο κ. Ντούγκας, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι «κάθε κατηγορουμένος τεκμαίρεται αθώος μέχρις ότου κηρυχθεί ένοχος, εκτός και αν ομολογήσει το έγκλημα. Για αυτόν τον λόγο, αναμένουμε τη Δευτέρα την απολογία της».