ποσπλα-θα-βρούμε-κουραμπιέδες-και-μελ-1285965
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.12.2023 | 19:25

ΠΟΣΠΛΑ: Θα βρούμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα στη λαϊκή αγορά φθηνότερα έως και 50%

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διαχρονικά, αλλά και την περίοδο των Χριστουγέννων, οι λαϊκές αγορές αποτελούν την πρώτη επιλογή χιλιάδων καταναλωτών, προκειμένου να προμηθευτούν όσα χρειάζονται για το τραπέζι τους, είτε γιορτινό είτε όχι, όπως επισημαίνουν σε δηλώσεις τους σε δημοσιογράφους εκπρόσωποι της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ).

«Μεταξύ πολλών άλλων ειδών, τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στις λαϊκές αγορές κουραμπιέδες, δίπλες και μελομακάρονα σε τιμές φθηνότερες έως και 50% συγκριτικά με άλλα σημεία πώλησης», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΛΑ και πρόεδρος της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, Κώστας Σφύρλας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι λαϊκές αγορές παραμένουν ανάχωμα στην ακρίβεια σε όλα τα είδη, ακόμα και στα μελομακάρονα, στις δίπλες και στους κουραμπιέδες, που πωλούνται σε πάγκους ειδικά διαμορφωμένους, με ποιότητα και πραγματικά χαμηλές τιμές, όπως αναδεικνύεται και από τους συνεχείς υγειονομικούς ελέγχους τόσο του υπουργείου Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Αττικής όσο και του ΕΦΕΤ.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.