πώς-ο-αμοιβαίος-αυνανισμός-ανοίγει-νέ-1129297
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.01.2023 | 04:00

Πώς ο αμοιβαίος αυνανισμός ανοίγει νέους ορίζοντες στο σεξ

Σεξ χωρίς διείσδυση. Ναι. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένα θέμα ταμπού. Πολλοί από εσάς θα σκέφτεστε ότι δεν υπάρχει σεξ χωρίς διείσδυση.

Κι όμως. Όχι μόνο υπάρχει, αλλά μπορεί να επιφέρει τόσο δυνατούς οργασμούς, τους οποίους ούτε μπορείτε να φανταστείτε.

Εάν γίνει σωστά, ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να γίνει τρομερό «όπλο» για τη σεξουαλική σας ζωή.

Είτε τον χρησιμοποιήσετε ως προκαταρκτικό, είτε ως το κυρίως κομμάτι του σεξ οι πιθανότητες λένε ότι με αυτόν τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο διασκεδαστικά, αλλά και ότι εσείς και ο παρτενέρ σας θα φτάσετε στην κορύφωση.

Κι αν δεν είστε σίγουρος για το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος, εμείς είμαστε εδώ για εσάς.

Πολύ απλά αμοιβαίος αυνανισμός είναι όταν εσείς και ο σύντροφός σας αυτοϊκανοποιείστε παρέα και συγχρόνως, είτε παράλληλα να αναλαμβάνετε ο ένας τον αυνανισμό του άλλου.

Ο αυνανισμός μπορεί να γίνει τόσο αποκλειστικά με τα χέρια, όσο και με τη συνεισφορά sex toys.

Εντάξει, το πιο απλό είναι ο καθένας να αυτοϊκανοποιείται μόνος του. Αυτό είναι πολύ απλό για εμάς, κι εμείς δεν σας έχουμε σηνηθίσει στα απλά.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε στάσεις που θα πάνε τον αμοιβαίο αυνανισμό ένα βήμα παρακάτω!

Είστε έτοιμοι; Πάμε!

Καβάλημα

Γι’ αυτό τον αμοιβαίο αυνανισμό χρειάζεται να βάλετε στο παιχνίδι και sex toys. Συγκεκριμένα, θέλετε κάποιο, που θα μπορέσετε να τοποθετήσετε όρθιο στο πάτωμα ή στο κρεβάτι και να καθίσετε πάνω του.

Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε οπτική επαφή με τον παρτενέρ σας σε όλη τη διάρκεια, ενώ συγχρόνως παίζετε και με άλλα σημεία του σώματός σας, όπως οι ρώγες ή η κλειτορίδα σας.

Cowgirl με τριβή

Από κάτω βρίσκεται ξαπλωμένος ανάσκελα ο άντρας. Από πάνω έρχεται ένα η γυναίκα με και τοποθετείται ακριβώς κάτω από το πέος και παίζει με τα χέρια της με αυτό.

Στο μεταξύ, η γυναίκα -που βρίσκεται από κάτω- επικεντρώνεται στην κλειτορίδα της από πάνω και όχι τόσο στη διείσδυση.

Στη συνέχεια η γυναίκα κάνει κινήσεις μπρος πισω, ούτως ώστε το αιδοίο της να τρίβεται με το πέος του άντρα.

Κάθετα ο ένας στον άλλον

Τι εννοούμε; Ο ένας θα ξαπλώσει πλάγια στο κρεβάτι, με το κεφάλι του να βρίσκεται στην άκρη του κρεβατιού, ενώ ο άλλος θα στέκεται ακριβώς δίπλα του όρθιος, με τα πόδια του ελαφρώς ανοιχτά.

Αυτός, που είναι όρθιος, χρησιμοποιεί τα χέρια του ή ένα sex toy για τον αυνανισμό του παρτενέρ του, ενώ αντίστοιχα ο ξαπλωμένος κάνει το ίδιο ή μπορεί να του κάνει και στοματικό σεξ.

Αγκαλιά

Ξαπλώστε και αγκαλιαστείτε κανονικά πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ ένας από τους δύο θα πλέξει τα πόδια του γύρω από τον άλλον.

Σκοπός είναι τα γεννητικά σας όργανα να βρεθούν στο ίδιο σημείο και να τριφτούν μεταξύ τους, αλλά χωρίς να υπάρξει διείσδυση.

Ξαπλωμένοι ανάποδα

Ξαπλώστε δίπλα δίπλα, ανάσκελα και έχοντας ο καθένας δίπλα του τα πόδια του άλλου. Μπορεί να μη σού φαίνεται άνετη στάση για σεξ, αλλά είναι πολύ βολική για αμοιβαίο αυνανισμό.

Πέρα του ότι και οι δύο έχετε καταπληκτική θέα, τα χέρια σας βρίσκονται ακριβώς στο σωστό ύψος για να ασχοληθεί ο ένας με τα γεννητικά όργανα του άλλου.