Ποιος Παπαμιχαήλ; Ο «άγνωστος» μεγάλος έρωτας της Αλίκης (φωτο)

Ποιος Παπαμιχαήλ; Ο «άγνωστος» μεγάλος έρωτας της Αλίκης (φωτο)

Η Κική Σεγδίτσα, βετεράνος της δημοσιογραφίας, της συγγραφής και της ποίησης, χιλοβραβευμένη και πιστή σε αρχές ρομαντικές για το δημόσιο λόγο, με σχεδόν ασκητική αφιέρωση σ’ αυτόν, γράφει στο βιβλίο της για την αγαπημένη φίλη της Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον μεγάλο της ερωτά τον Γιώργο Ηλιάδη, όλη την αλήθεια για ένα πάθος που έζησε από κοντά.

Στο βιβλίο της «Σπασμένα Καράβια Αλίκη Βουγιουκλάκη – Γιώργος Ηλιάδης», γράφει για το πιο σπαρακτικό απ’ όλα σ’ αυτή την ιστορία δυο πλασμάτων που η ζωή δεν άφησε να ενωθούν για πάντα. Γράφει πως η Αλίκη καταλαβαίνοντας πως πρόκειται να χαθεί για πάντα, ζητά πριν βυθιστεί στο βαθύ ύπνο, πριν το τέλος, να δει για τελευταία φορά τον Γιώργο Ηλιάδη!

Μιλάνε στο τηλέφωνο σχεδόν όλες τις μέρες της νοσηλείας της. «Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε;» του λέγε.  Κι αυτός επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και είχε κάποια λεπτά θέματα να διαχειριστεί, όλο της έλεγε «έρχομαι» και «έρχομαι» και όλο καθυστερούσε. Τη μέρα που κατάφερε να φύγει, την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της πει πως περίμενε ταξί να τον πάει στο αεροδρόμιο για να τον φέρει κοντά της. Το τηλέφωνο το σήκωσαν άλλοι και ακούστηκαν άγνωστες φωνές. Η Αλίκη δεν μπορούσε άλλο να περιμένει. Μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κλείσει για πάντα, τα σκούρα καστανά, αστραφτερά σαν αστέρια στη νύχτα, μάτια.

Έξι χρόνια είχαν ζήσει μαζί, υστέρα από έναν κεραυνοβόλο και όλο πάθος έρωτα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΩΤΑΣ, ΑΛΙΚΗ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]