πιάτσα-ομοφυλοφιλικού-έρωτα-τα-ιαματ-457739
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.03.2018 | 10:45

Πιάτσα ομοφυλοφιλικού έρωτα τα ιαματικά λουτρά Θερμοπυλών

Σε πιάτσα ανεύρεσης ερωτικών συντρόφων του ίδιου φύλου έχουν μετατραπεί εδώ και χρόνια οι ιαματικές πηγές στις Θερμοπύλες.

Εκτός από gay ζευγάρια θα δει κανείς άνδρες, κυρίως αλλοδαπούς, να ουλάνε το κορμί τους σε όποιον δύναται να πληρώσει για αυτό.Οι πελάτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι από τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, τη Βοιωτία, αλλά και από την Αθήνα.

«Φοβάσαι ακόμη και να πλησιάσεις το βράδυ. Εκεί που άλλοτε μπορούσες με την ησυχία σου να απολαύσεις το μπάνιο σου, τώρα πέφτεις πάνω σε ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ ανδρών που δεν υπολογίζουν τίποτα. Τις προάλλες έγινα μάρτυρας σοβαρού επεισοδίου καθώς φαίνεται δεν τα βρήκαν στα λεφτά. Και η αστυνομία είναι δίπλα αλλά δε φαίνεται να πολυενδιαφέρεται…», έλεγε στο LamiaReport.gr λουόμενος που κάνει λόγο για όργια τη νύχτα στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών.

«Πήγα εκεί απλά να κάνω το μπάνιο μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Χωρίς να δώσω κανένα δικαίωμα και καμιά αφορμή, αυτός ο κύριος ήρθε και με χούφτωσε…», μας είπε χαρακτηριστικά ένας νεαρός, που παλαιότερα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηλικιωμένο άνδρα.

Μέχρι και τροχόσπιτο με τρανσέξουαλ, που πουλούσαν αγοραίο έρωτα, είχαν φέρει στο παρελθόν κάποιοι Βούλγαροι στα ιαματικά των Θερμοπυλών.