Πέθανε πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας
Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Μιχάλη Βάμβουκα, προέδρου του 3ου δημοτικού διαμερίσματος, σε ηλικία 61 ετών.
Συνταξιούχος των ΕΛΤΑ, ο εκλιπών υπήρξε ένας ενεργός πολίτης με ενασχόληση με τα κοινά και έμπρακτη διάθεση προσφοράς.
Όπως αναφέρει το cretalive, ο χαμός του, στα 61 του χρόνια, προκάλεσε θλίψη στους οικείους του, καθώς “έφυγε” πολύ νέος, πρόωρα κι αναπάντεχα ενώ είχε πολλά να δώσει ακόμα για την πόλη και τους ανθρώπους της.
Ο Μιχάλης Βάμβουκας ήταν ένας πολύ κοινωνικός και δραστήριος άνθρωπος, και μάλιστα είχε δώσει το παρών μόλις την περασμένη Τρίτη στην κοπή της πίτας του ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν ενεργό μέλος.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, τον αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δικτυα:
Με οδύνη αποχαιρετώ έναν πολύτιμο φίλο και στενό συνεργάτη. Τον Μιχάλη Βάμβουκα, Πρόεδρο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου μας.
Ο Μιχάλης υπήρξε ένας άνθρωπος με ακεραιότητα, ήθος και ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με συνέπεια, εργατικότητα και γνήσιο ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας. Η παρουσία και το έργο του στην 3η Δημοτική μας Κοινότητα άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα, καθώς αγωνίστηκε με πάθος για τη βελτίωση της καθημερινότητας, για την αναβάθμιση των γειτονιών και για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
Πέρα από την θεσμική του ιδιότητα, για εμένα υπήρξε κι ένας καλός φίλος. Η συνεργασία μας χαρακτηριζόταν από ειλικρίνεια, αλληλοσεβασμό και κοινό όραμα για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον Δήμο μας, στην παράταξή μας «Δικαίωμα στην πόλη», όσο και στην καρδιά μου.
Στην οικογένεια και τους αγαπημένους του, στους οικείους και στους συνεργάτες του εκφράζω την βαθύτατη λύπη μου.
Καλέ μου Μιχάλη, θα σε θυμόμαστε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερες στην πόλη μας.
Προτεινόμενα άρθρα
03.08.2026 | 21:29
03.08.2026 | 16:59
03.08.2026 | 14:59






