πέθανε-ο-δημοσιογράφος-νίκος-τζανίμη-1127013
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.01.2023 | 11:44

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τζανίμης -Κοιμόταν μέχρι & στο αυτοκίνητό του

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο, έφερε ο θάνατος του Νίκου Τζανίμη.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Τζανίμης ήταν «υλατζής»(συντάκτης δηλαδή που επιμελούνταν τα κείμενα των δημοσιογράφων στο «κασέ» των εφημερίδων).

Όπως γράφουν συνάδελφοί του στο fb ήταν “αεικίνητος – παρά το πρόβλημα που είχε στο ένα πόδι του από πολυεμελήτιδα που πέρασε μικρότερος – με την πίπα-τσιγάρο πάντα στο στόμα και το χαμόγελο της…πίεσης να παραδώσουμε κείμενα” Και συνεχίζουν: “Ήταν από τους δημοσιογράφους παλιάς κοπής!! Έντιμος, με ήθος, προσηνής, με χιούμορ και γνώσεις!! Μεγάλο πειραχτήρι!! Κατά καιρούς αλληλοπειραζόμασταν και δημόσια, στο facebook… Yπέγραφε ως “Νίκος Λούης”.

Ωστόσο, “ο  Νίκος Τζανίμης  -όπως και τόσοι άλλοι δημοσιογράφοι – έπεσε θύμα της αλητείας των λεγόμενων «εκδοτών» . Για ένα μεγάλο διάστημα δεν είχε «ούτε να φάει» και κοιμόταν μέχρι και στο…αυτοκίνητο του”, καταλήγουν οι συνάδελφοι και φίλοι του.