περιφέρεια-αττικής-αυτοκτόνησε-υπάλ-712842
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.12.2019 | 17:10

Περιφέρεια Αττικής: Αυτοκτόνησε υπάλληλος πέφτοντας από 5ο όροφο υπηρεσιακού κτιρίου-Τριήμερο πένθος

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ήταν ο άντρας, ο οποίος πέθανε σήμερα 13 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι, όταν έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής στο Κουκάκι. Πρόκειται για το κτήριο στη λεωφόρο Συγγρού 80-88, που βρίσκεται κοντά σε αυτό που στεγάζεται ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Ο 46χρονος άντρας έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της περιοχής και τους συναδέλφους του αλλά και συναγερμό στις Αρχές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Διαβάστε επίσης:

Π.Αττικής: Ποιος ήταν ο υπάλληλος που αυτοκτόνησε -Το μοναχικό του προφίλ

Π.Αττικής-αυτοκτονία: Οι τελευταίες στιγμές του 46χρονου & η ερώτηση που δεν απάντησε

Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής ενώ αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως.

«Σήμερα έχασε τη ζωή του ένα μέλος της οικογένειας  μας». Την οδύνη του αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου της Περιφέρειας Αττικής σήμερα το μεσημέρι, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα , αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Περιφέρειας, στο Πεδίο του Άρεως.