Πένθος για τον Σαντορινιό -Πέθανε ο πατέρας του υφυπουργού

  • Απο stergios
  • 18 Φεβρουαρίου 2018 - 14:17
  • Comments Off

Απεβίωσε χθες, μετά από προβλήματα υγείας, ο Κωνσταντίνος Σαντορινιός, σε ηλικία 89 ετών, πατέρας του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού.

Παράκληση της οικογένειας του Νεκτάριου και του Παντελή Σαντορινιού, αντί στεφάνου στη μνήμη του Κώστα Σαντορινιού, τα χρήματα να δοθούν στο Δωδ/κο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών ‘Ροδαυγή
TPAΠ. ΛOΓAPIAΣMOΣ TPAΠEZAΣ ΠEIPAIΩΣ ME IBAN GR78 0172 7010 0057 0106 0080 972

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Τη θλίψη του για την απώλεια του πατέρα του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

«Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μου προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Σαντορινιού», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας λύπη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Σαντορινιού,  πατέρα του συντρόφου μας, υφυπουργού Ναυτιλίας, Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος απεβίωσε χτες σε ηλικία 89 ετών. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

 

 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!