πέμυ-ζούνη-ήθελαν-να-με-δουν-να-πεθάνω-212336
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.03.2019 | 21:02

Πέμυ Ζούνη: «Ήθελαν να με δουν να πεθάνω κι εγώ και η οικογένειά μου» (βίντεο)

Για τις απειλές που δεχόταν όσο ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά και τη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί με πρώην συνεργάτιδά της μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Πέμυ Ζούνη.

 Σε ό,τι αφορά την ιστορία με τον Ανγκ Λι η ηθοποίος ανέφερε: «Ζήτησα συγγνώμη γιατί εξαπατήθηκα. Κι εκεί πέρα τώρα αυτό είναι σε μια αντιδικία και το πώς και τι δεν το συζητάω ακριβώς, γιατί δεν μπορεί να συζητιούνται λεπτομέρειες της δικογραφίας στα κανάλια. Υπάρχει κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια. Κι αυτό δικό μου είναι. Έχω υπομονή πολλή. Είναι απόφαση αξιοπρέπειας να μην κάνω δηλώσεις. Ξεκαθάρισαν και κάποιοι άνθρωποι γύρω μου που ήταν συγκινητικά εκεί».

«Ήταν η εποχή που δεν μας αγαπούσαν. Δέχτηκα και φωνές και απειλές  και mail θανατηφόρα και βρισίδια και ένα νερό μου πετάξανε. Δέχτηκα πολλά mail απειλητικά, θέλανε να με δουν να πεθάνω κι εγώ και η οικογένειά μου. Άγρια πράγματα», επισήμανε αναφερόμενη στην ενασχόλησή της με την πολιτική.

«Είχα και βίαιες σκηνές, και ξύλο και χαστούκια και φτύσιμο και δάγκωμα. Αλλά έχω χαστουκίσει κι εγώ πολύ. Χαστούκιζα τον Ζαλμά αμείλικτα, τον Αλεξανδράκη και ήμουν και νεαρή και ντρεπόμουν, έχω χαστουκίσει και τον Τζώρτζογλου», είπε.