Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
2
Δεκέμβριος
Back

Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη

Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, με δικηγόρους και κανάλια να μπαίνουν μέσα στο κτίριο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα σφραγίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, πριν τις 17.00 το απόγευμα πήγε το αρμόδιο συνεργείο και σφράγισε το σπίτι. Ασφάλισε με αυτό τον τρόπο την εξώπορτα που οδηγεί στον 1ο και τον 2ο όροφο του κτιρίου.

Εκεί, στον 2ο όροφο έμενε η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη ενώ στον 1ο όροφο ήταν ο χώρος που σύμφωνα με τους δικηγόρους των κληρονόμων, ο Μάνος Δασκαλάκης χρησιμοποιούσε σαν στούντιο για τα τραγούδια του.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Δασκαλάκη έμενε στο ισόγειο του συγκεκριμένου κτιρίου, για το οποίο υπάρχει ξεχωριστή εξώπορτα…

Υπενθυμίζεται ότι στον 1ο όροφο που πλέον είναι σφραγισμένος, την Παρασκευή, μπήκαν οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς μαζί με δημοσιογράφους και αργότερα, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα με την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας που εξαφανίστηκε.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!