πάτρα-κρεοπώλης-με-κορωνοϊό-εξυπηρετ-176178
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.12.2021 | 14:38

Πάτρα: Κρεοπώλης με κορωνοϊό εξυπηρετούσε τον κόσμο-“Λουκέτο” και πρόστιμο 5.000 ευρώ

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε πριν από λίγη ώρα σε κρεοπώλη στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος νοσεί από  κορωνοϊό.

Άνδρες της Αστυνομίας  σε έλεγχο που διενήργησαν στο κρεοπωλείο διαπίστωσαν πως παρά το γεγονός πως είναι θετικός στον ιό, εξυπηρετούσε τους πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.Νews, o ίδιος όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν βρίσκεται  στο σπίτι του σε καραντίνα, απάντησε πως δεν έχει συμπτώματα και πήγε στο κατάστημα για να βοηθήσει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων προστασίας από την πανδημία . Εκτός από το πρόστιμο βεβαιώθηκε αναστολή λειτουργίας του κρεοπωλείου.

Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2011. Έχει τεράστια εμπειρία στη ροή ειδήσεων και εξειδίκευση στα θέματα των προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.