Πάτρα: Και σήμερα ουρές έξω από τις τράπεζες (φωτο)

Συνωστιμός καταγράφεται και σήμερα από νωρίς το πρωί έξω από τραπεζικά υποκαταστήματα της Πάτρας τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στην περιφέρεια.

Χαρακτηριστική η κατάσταση που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακος τους tempo24.news, έξω από τράπεζα στη συμβολή των οδών Ευβοίας και Ανθείας στα Ζαρουχλέϊκα.

Άτομα διαφόρων ηλικιών συγκεντρωμένα έξω από υποκατάστημα περιμένουν να εξυπηρετηθούν, παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους φορούσαν μάσκες.

trapezes_0.jpg

Αρκετοί ειναι αυτοί που επισκέπτονται τις τράπεζες είτε για τις συντάξεις τους, είτε για την πληρωμή λογαριασμών και την τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους, είτε για ρυθμίσεις δανείου, καθώς αρκετοί από αυτούς δεν μπορούν ή δεν γνωρίζουν πώς να το κάνουν ηλεκτρονικά.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί σπεύδουν σε διάφορα σημεία, όπουν εντοπίζεται πρόβλημα και επιβάλλουν την τήρηση των μέτρων ασφαλείας – αυτοπροστασίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΥΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!