πάτρα-γρίφος-με-τα-αίτια-θανάτου-19χρ-322625
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.01.2018 | 10:09

Πάτρα: “Γρίφος” με τα αίτια θανάτου 19χρονου -Τι έδειξε η νεκροψία (φωτο)

Σε παθολογικά αίτια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινιστεή η ακριβής αιτία θανάτου του 19χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, χαρακτήρισε προς το παρόν ως απροσδιόριστη την αιτία του ξαφνικού θανάτου, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα, εκτός από παθολογικά αίτια. Μάλιστα ζήτησε την διενέργεια περαιτέρω εργαστηριακών ελέγχων και εξετάσεων.

Ο άτυχος νέος που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του,  στην Βορείου Ηπείρου στην Πάτρααπό την κοπέλα του σύμφωνα με τον παππού του Μάρκο Καπετανάκη στο tempo24.gr, το τελευταίο διάστημα είχε έντονους πονοκεφάλους. Υπεβλήθη σε εξετάσεις οι οποίες όμως δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η κηδεία του 19χρονου γιου της Πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη, θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωττίσης. 

900_0.jpg

Ο νεαρός Αλκίνοος, πολυτάλαντος, τρυφερός και ευγενικός, ετοιμαζόταν να πάει στο στρατό και μετά από εκεί στο Λονδίνο όπου σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να σπουδάσει χειριστής ιατρικών μηχανημάτων, τομέας που τον ενδιέφερε ιδιαίτερα. Tα όνειρά του έμελλε να μείνουν στη μέση, καθώς ο θεός είχε άλλα σχέδια για αυτόν.

Η γιαγιά του, η γνωστή ηθοποιός της εποχής του ασπρόμαυρου κινηματογράφου, Μιρέλλα Τσάρου, τον αποχαιρετά γράφοντας:

“Αλκινοάκο μου,

…Μου είχες γράψει :

“…Επειδή ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού,έφτιαξε τη γιαγιά μου..”

Εκεί που είσαι, δίπλα του, ρώτησέ τον:

Τότε γιατί της έδωσες τέτοιο πόνο ?????

Μιρέλλα ..”

Ο παππούς του Αλκίνοου Μάρκος Καπετανάκης αμέσως μετά τα αποτελέσματα της νεκροψίας έγραψε.

kapetanakis-510x420.jpg

“Την απάντηση την πήρα θεέ μου…..

Σ΄ευχαριστώ …!!!

..Κάτι τελευταίο …

..βάλτον εκεί που του αξίζει…!!!!”

Και το τελευταίο του αντίο είναι κυριολεκτικά συγκλονιστικό.

“Εφτασα οσο πιο κοντα σου μπορουσα. Για να μην φωναξω. Να μην με ακουσουν πολλοι. Ετσι ησυχα και απλα σε χαιρετησα. Αυριο θα εχεις πολυ κοσμο να σου μιλαει και δεν θα με ακους..” γράφει ο Μάρκος Καπετανάκης στον δικό του χαίδεμένο, λατρεμένο Αλκίνοο.

“Αντρακο μου. Βαζελε μου.

ΦΙΛΜΠΑ team μου φωναζες………

Αντιο σου. Θα τα λεμε συχνα”

Πηγή: Tempo24.gr