πάτρα-εξώδικο-στον-μ-δασκαλάκη-απέστε-1018652
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.05.2022 | 16:06

Πάτρα: Εξώδικο στον Μ. Δασκαλάκη απέστειλε η Ρ. Πισπιρίγκου

Εξώδικο απέστειλε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, υποστηρίζονταν ότι ο κ. Δασκαλάκης δεν ενδιαφέρεται για τα μνήματα των τριών αδικοχαμένων παιδιών τους και ότι «κάνει τη ζωή του», ενώ εκείνη, από τη φυλακή όπου και βρίσκεται ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας, αδυνατεί να φροντίσει τα μνήματα των παιδιών.

Παράλληλα, κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι διαρρέει στοιχεία από το κινητό της τηλέφωνο, στα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Star, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, κάνει λόγο για το κινητό τηλέφωνο της, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη. Σύμφωνα με την ίδια, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα στο όνομα του εν διαστάσει συζύγου της και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνει δε, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα, ενώ τον κατηγορεί ότι δίνει στοιχεία σε δημοσιογράφους για να δημοσιοποιούν τηλεφωνήματα και συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Επίσης, ζητεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να της απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της και να μεταφερθεί ο αριθμός τηλεφώνου στην αδερφή της.

Ταυτόχρονα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει μια λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο σπίτι τους στην Πάτρα και να πάρει ό,τι θέλει, προκειμένου στη συνέχεια οι συγγενείς της να αδειάσουν το σπίτι.