πάτρα-είμαι-1000-σίγουρη-είναι-μπλεγμέν-1016719
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2022 | 15:26

Πάτρα: «Είμαι 1000% σίγουρη, είναι μπλεγμένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου»

Μία νέα μαρτυρία έφερε στο φως η εκπομπή, «Το πρωινό». Η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις φήμες που ακούγονταν στην Πάτρα για το αν τα παιδιά ήταν του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Αρχικά η γειτόνισσα ανέφερε: «Ακούστηκε μετά τον θάνατο της Ίριδας. Το σενάριο ήταν ότι λέγανε ότι η Μαλένα με την Ίριδα ότι δεν είναι του Μάνου τα παιδιά και ότι ήταν κάποιου… Ίσως ο Μάνος Δασκαλάκης να το ήξερε κιόλας, αλλά να μην ήθελε να το πει. Ή από ό,τι ακούστηκε κι αυτά, ότι πάνω σε τσακωμό η Ρούλα είπε ότι κάποια από τα παιδιά δεν είναι δικά του και προσπαθεί τώρα να βρει;»!




Και πρόσθεσε: «Δεν είχε σκοπό να κάνει κακό εγώ πιστεύω της Τζωρτζίνας. Υπάρχουν άτομα που είναι πολύ κοντά στην οικογένεια και έχει μιλήσει λέει το παιδί. Όταν έγινε αυτό με την Ίριδα, πήρε το παιδί η Ρούλα και έφυγε και πήγε κάτω στους γονείς της. Έμενε μαζί με τους γονείς, για να μην μπορεί η Τζωρτζίνα να μιλήσει. Όλα αυτά που πάθαινε αυτό το παιδί, δηλαδή δεν μπορούσε να αναπνεύσει και όλα αυτά ήταν στο σπίτι κάτω. Εκεί που μένουν οι γονείς της. Ούτε τον Μάνο τον άφηνε να δει το παιδί. Όμως σε αυτό και καλά ότι το έκανε σε αντίποινα, γιατί σηκώθηκε και έφυγε ο Μάνος.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι 1000% σίγουρη. Είναι μπλεγμένη και η Δήμητρα»!