πάτρα-αναγνώρισε-τα-παιδιά-που-την-έκλ-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.07.2018 | 15:14

Πάτρα: Αναγνώρισε τα παιδιά που την έκλεψαν στην παραλία

Μπορεί να πλήρωσε ακριβά το μπάνιο της στη θάλασσα του Ακταίου Πατρών μια 63χρονη γυναίκα, όμως είδε πεντακάθαρα τα δυο πιτσιρίκια που άρπαξαν το πορτοφόλι της και, όταν έκαναν το λάθος να επιστρέψουν στην παραλία την επομένη, φώναξε την Αστυνομία!

Οι δυο Έλληνες δράστες, ηλικίας 15 και 14 χρόνων εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η γυναίκα κολυμπούσε το απόγευμα της Τρίτης και άρπαξαν από τη τσάντα της ένα πορτοφόλι που περιείχε 450 ευρώ και το κλειδί του αυτοκινήτου της. Η 63χρονη κατήγγειλε την κλοπή και, το μεσημέρι της Τετάρτης, πήγε ξανά για μπάνιο στην ίδια παραλία.

Δεν πίστευε στα μάτια της, όταν είδε τα δυο ανήλικα παιδιά να τριγυρίζουν στην περιοχή, προφανώς με σκοπό να συνεχίσουν τις κλοπές και τηλεφώνησε αμέσως στην Αστυνομία. Στην παραλία έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι συνέλαβαν τους δυο πιτσιρικάδες και εκείνοι υπέδειξαν το σημείο στο οποίο είχαν κρύψει το πορτοφόλι της 63χρονης, που είχε μέσα το κλειδί του αυτοκινήτου αλλά όχι και τα χρήματα.

Σε βάρος των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει και τους γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.