πάτρα-53χρονη-καταγγέλλει-άγριο-ξυλοδα-14004
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.09.2017 | 09:22

Πάτρα: 53χρονη καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον άγριο ξυλοδαρμό του τοξικομανούς γιου της και την ίδιας, την άσκηση βίας και παράνομης εφόδου στο σπίτι της και τον εξαναγκασμό του παιδιού της στο βασανιστήριο της στέρησης λόγω εξάρτησης, αντί να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, καταγγέλλει στο patrastimes.gr 53χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην περιοχή των προσφυγικών Πάτρας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η σύλληψη έγινε μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι της 53χρονης, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Η γυναίκα λίγες ώρες αφού αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη λόγω διαφωνίας εισαγγελέα – ανακριτή, καταγγέλλει την αστυνομία για σωρεία παραβάσεων οι οποίες πρέπει να τύχουν ειδικής διερεύνησης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κατά την εισβολή των αστυνομικών στο σπίτι της υπέστη βίαιη συμπεριφορά, σύρθηκε στο πάτωμα και χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ μπροστά στην κάμερα δείχνει τα σημάδια της βίας που έχουν μείνει σε όλο της το σώμα, προσθέτοντας πως η εισβολή στο σπίτι της έγινε χωρίς χαρτί εισαγγελέα.

Παράλληλα τόσο η ίδια όσο και η κόρη της καταγγέλλουν τον ξυλοδαρμό του γιου και αδελφού τους, ο οποίος επίσης κρατείται για την ίδια υπόθεση, παρόλο που είναι τοξικομανής και άρα εξαρτημένος από ουσίες.

Όπως καταγγέλλουν ο κρατούμενος περνάει δραματικές ώρες καθώς εμφανίζει σύνδρομο στέρησης και θα έπρεπε ήδη να ‘χει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ έχει υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και δέθηκε με χειροπέδες από καλοριφέρ.

πηγή:patrastimes.gr

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.