Πατούλης: Στην τελετή του νέου πολιτικού διοικητή του Αγίου Όρους

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης μετέβη σήμερα στο Άγιο Όρος, όπου παρουσία των μελών της Ιεράς Κοινότητας, μοναχών, επισήμων και υπηρεσιακών παραγόντων πραγματοποιήθηκε στις Καρυές, η τελετή εγκατάστασης του νέου πολιτικού διοικητή της μοναστικής πολιτείας, Κωνσταντίνου Δήμτσα.
Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Λαγκαδά Ι. Καραγιάννης.
Στο Ιεροκοινοτικό Μέγαρο τον νέο πολιτικό διοικητή προσφώνησε ο μοναχός Νικόδημος από τη μονή Μεγίστης Λαύρας.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Δήμτσα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και επισήμανε τα εξής:
« Χαίρομαι που αυτή τη σημαντική θέση ανέλαβε ένας άνθρωπος εργατικός, με ήθος, συνέπεια και διάθεση αφοσίωσης στο έργο του.
Με τον κ. Δήμτσα έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και πολύ εποικοδομητικά καθώς η ΚΕΔΕ και ο ΙΣΑ σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι συνοδοιπόροι σε δράσεις και πρωτοβουλίες προσφοράς στους συνανθρώπους μας, με έμφαση τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Είμαι βέβαιος ότι θα εκτελεί τα νέα του καθήκοντα με την ίδια θέρμη και διάθεση προσφοράς. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΤΕΛΕΤΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!