πατέρα-11χρονης-για-ανάρμοστα-μηνύματα-890538
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.05.2021 | 11:31

Πατέρα 11χρονης για ανάρμοστα μηνύματα δασκάλου: «Γνώριζα, της έλεγα να απαντάει»

Με ψυχραιμία και μεθοδικότητα αντέδρασε ο πατέρας της 11χρονης στην οποία έστελνε μηνύματα ανάρμοστο περιεχόμενο ο δάσκαλος που τέθηκε σε αργία.

«Ήξερα για τα μηνύματα, έλεγα στην κόρη μου να συνεχίσει να απαντάει» δήλωσε σήμερα ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας που αποκάλυψε τα ανάρμοστα μηνύματα του δασκάλου. Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο δάσκαλος τής έστειλε «45 σελίδες με μηνύματα σε 4 μέρες», ενώ τόνισε πως με το που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν την έστειλε στο σχολείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έστελνε μηνύματα στην κόρη του, την ώρα του μαθήματος.

«Είχα πλήρη γνώση, της έλεγα συνέχισε τα μηνύματα, συνέχισε να απαντάς. Με το που έστελνε κάποιο μήνυμα η μικρή με έπαιρνε τηλέφωνο “μπαμπά κοίτα τι μου έστειλε”» αποκάλυψε. Και διερωτήθηκε:

«Όταν της λέει “θέλω να γίνω το αγόρι σου”, “θέλω να σου φιλήσω τα φιλάκια”, πού ξέρω τι παραπέρα θα έκανε;».

Ο πατέρας της 11χρονης ανέφερε επίσης ότι ο δάσκαλος «της είχε στείλει την Κυριακή ότι την ερχόμενη Τρίτη αντί να κάνει γυμναστική να πάει να της κάνει ιδιαίτερα στην τάξη».

«Ήταν σε στάδιο ενδιαφέροντος, “τι κάνεις;”, “πώς τα πας με τα μαθήματα;”, μετά ότι “είσαι πολύ όμορφη”. Tο παιδί ήταν σπίτι και του έστελνε μηνύματα».

«Έκανε μάθημα και έστελνε μηνύματα. Το μυαλό του ήταν 24 ώρες το 24ωρο στην κόρη μου. Της είπε “δεν πιστεύω να έχεις τα μηνύματα, να τα σβήνεις”» πρόσθεσε.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Και κατέληξε: «Η κόρη μου είναι μια χαρά, στενοχωριέμαι που έχασε ένα μέρος της αθωότητάς της, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα».