παρολίγον-τραγωδία-στο-δημοτικό-ωδεί-7170
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.09.2017 | 10:47

Παρολίγον τραγωδία στο Δημοτικό Ωδείο Πάτρας-Κατέρρευσε το ταβάνι

Κατέρρευσε το ταβάνι σε αίθουσα του ισογείου του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας στη διασταύρωση τω οδών Μαιζώνος και Αράτου. Σύμφωνα με το tempo24.gr, ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν το ταβάνι της μεγάλης διπλής αίθουσας κατέρρευσε με βρόντο σαν να ήταν χάρτινο.

Το θέμα ήρθε χθες στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ενώ ακολούθησε αυτοψία από μέλη του στην αίθουσα που κατέρρευσε και στην οποία όπως φέρεται να είπε ο διευθυντής του ωδείου επρόκειτο να μπουν παιδιά για να κάνουν πρόβα. Το κτίριο αποφασίστηκε να σφραγιστεί μέχρι να αποφανθούν οι μηχανικοί του Δήμου για τη δυνατότητά του να φιλοξενεί μαθητές. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν για το γεγονός ότι μια τόσο επικίνδυνη αίθουσα είναι σε χρήση, ούτε για τους λόγους που αποσιωπήθηκε η κατάρρευση για τρεις ημέρες.

Πρόκειται για το κτίριο όπου παλιά στεγαζόταν το αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας. Θα το αναγνωρίσετε από το γεγονός ότι είναι τυλιγμένο με κορδέλα, εξαιτίας της πτώσης σοβάδων στο εξωτερικό του. Επίσης θα το αναγνωρίσετε από το γεγονός ότι ακριβώς απέξω κοσμείται από δύο κάδους χωρίς καπάκι για υγειονομική…προστασία των μαθητών.