παρασκευοπούλου-για-το-ατύχημα-του-γι-1118487
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.01.2023 | 20:30

Παρασκευοπούλου για το ατύχημα του γιου της: «Κατέρρευσα μετά το δελτίο ειδήσεων»

Για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή αλλά και το ατύχημα που είχε ο γιος της μίλησε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στο πρώτο “Όλα για τη ζωή μας” της νέας χρονιάς.

Ήταν ένα τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια του οποίου με εμβόλισε ένα άλλο αυτοκίνητο γιατί είχε μία μεγαλύτερη ταχύτητα με αποτέλεσμα το δικό μου αμάξι να αναποδογυρίσει και να συρθεί για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, πολλές φορές με ρωτάνε αν εκείνη την ώρα περνάει η ζωή μπροστά σου σαν ταινία. Αυτό το οποίο περνάει τελικά μπροστά από τα μάτια σου είναι οι αξίες που έχεις στη ζωή σου, εκείνη την ώρα σκέφτεσαι αυτό που πραγματικά αγαπάς και θες στη ζωή και τιμάς”, ανέφερε αρχικά ενώ στην ερώτηση για το αν έγινε πιο δυνατή μέσα από αυτό δήλωσε: “Έγινα πιο δυνατή, συνειδητοποίησα πολλά πράγματα, άλλαξα πολύ τον τρόπο ζωής μου και άλλαξα πολύ τις επιλογές μου. Ένιωσα με το τροχαίο ότι αυτά τα γυαλιά που έχουμε της καθημερινότητας, σπάνε και μένουμε να δούμε την ουσία της ζωής”.

Ένα από τα πράγματα που μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση μετά το τροχαίο είναι ότι οι μέρες μου φαίνονταν πιο μεγάλες και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Ήταν για τον απλό λόγο ότι για πρώτη φορά απλά παρατηρούσα τα όσα συνέβαιναν, το οτιδήποτε μικρό που θα μπορούσε να σου δώσει χαρά”, πρόσθεσε στη συνέχεια.




Ακόμα και τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο που δεν είχα συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς είχε συμβεί, θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη γιατί μόνο έτσι θα σωθώ, οπότε κουλούριασα χέρια πόδια γιατί σκεφτόμουν ότι είναι τα πρώτα που θα σπάσουν και ήμουν στοχοπροσηλωμένη ότι από αυτό το πράγμα εγώ θα βγω ζωντανή και νικήτρια. Θυμάμαι ότι έλεγα διαρκώς τα ονόματα των παιδιών μου και έλεγα ότι για τα παιδιά μου αυτό δεν θα επιτρέψω να συμβεί“, ανέφερε συγκινημένη

Η ίδια περιέγραψε όμως ακόμα μία δύσκολη στιγμή της ζωής της όταν ο γιος της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και της ανακοίνωσαν ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

“Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνο το δελτίο. Θυμάμαι ότι ήταν 3 λεπτά προτού βγούμε στον αέρα, όσοι κάνουμε τηλεόραση καταλαβαίνουμε ότι εκείνη τη στιγμή δεν έχεις περιθώριο να αντιδράσεις διαφορετικά και κατέρρευσα εντελώς μετά το τέλος του δελτίου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά”, δήλωσε.