Παπαγεωργόπουλος: Δεν γνωρίζω σκι! Απάντηση σε δημοσιεύματα

Σε επανεξέταση του ιατρικού φακέλου του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου προχωρά η αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου να βρίσκεται εκτός φυλακών λόγω αναπηρίας.

Πιο συγκεκριμένα, αν διαπιστωθεί πως έχει περατωθεί η αποθεραπεία του πρώην δημάρχου, θα κληθεί να περάσει εκ νέου το κατώφλι των φυλακών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφορμή για την έρευνα που διατάχθηκε και ανέλαβε ο εισαγγελέας στάθηκαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Παπαγεωργόπουλος την εβδομάδα των Θεοφανείων να βρίσκεται στο Καϊμακτσαλάν απολαμβάνοντας το σκι του συνοδεία καλού φαγητού.

O ίδιος απαντά: «Μετά το ψευδέστατο και συκοφαντικό δημοσίευμα εφημερίδας ότι έκανα «σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν» δήλωσα ότι πλέον των άλλων δεν γνωρίζω σκι! Σήμερα συγκεκριμένα δημοσιεύματα επανέρχονται στο θέμα του ….σκι! Λίγος σεβασμός σε θέματα υγείας δεν βλάπτει….»

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ, ΣΚΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!