Παναθηναϊκός: Επιβαρυντική η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ., ο Φριτς αναφέρει ότι φοβήθηκε

Ο Παναθηναϊκός έκανε ήδη ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. είναι επιβαρυντική, αναφέροντας και τα όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου υπήρχε ακόμα και επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ με μολότοφ.

Όσο για τον Φριτς στο Φ.Α. αγώνα στέκεται στο ότι η ατμόσφαιρα δεν είχε καθαρίσει. Σύμφωνα με το site της Δίκης έδειξε μάλιστα ότι φοβήθηκε υπό την έννοια ότι ανέφερε πως το στάδιο δεν είχε αδειάσει και ορισμένοι οπαδοί από την Θύρα των επισήμων κινούνταν απειλητικά εναντίον του, κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια.

Ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον Παναθηναϊκό είναι η έκθεση του παρατηρητή Ηλία Αργιανά. Αναφέρει μεταξύ άλλων την εισβολή των οπαδών, την ρίψη ρίψη χημικών από την Αστυνομία και κάνει μνεία για τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.
Δείτε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΛΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!