παλαιό-ψυχικό-άνδρας-πυροβολεί-με-αερ-1204198
ΔΗΜΟΙ | 25.06.2024 | 15:15

Παλαιό Ψυχικό: Άνδρας πυροβολεί με αεροβόλο κατοικίδια – Τί δηλώνει ο αντιδήμαρχος

Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποτροπιασμό προκαλεί η δράση ενός άνδρας στο Παλαιό Ψυχικό, ο οποίος πυροβολεί γάτες από το μπαλκόνι του με αεροβόλο.

Τελευταία του θύμα έπεσε ένα γατάκι που λέγεται «Μελίνης», το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο άτυχος γάτος δέχθηκε βλήματα από αεροβόλο και στη συνέχεια σύρθηκε σε έναν κήπο όπου εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής σοβαρά τραυματισμένος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τουλάχιστον 4 είναι οι παρόμοιες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στην περιοχή.

«Προσπαθούμε να βρούμε έστω και μία μαρτυρία, έστω και έναν άνθρωπο που να μπορεί να δώσει μια πληροφορία στην αστυνομία ώστε να μπορούσε να βρούμε τον δράστη», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Δελακουρίδης.

«Δυστυχώς κατάφερε ένα πολύ άσχημο τραύμα στον γάτο που πυροβόλησε», είπε και πρόσθεσε:

«Ειδοποιηθήκαμε και για παλαιότερα περιστατικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος κυκλοφορεί στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού μεταξύ Πασχαλιάς, Ανθέων και Αμαρυλλίδος».

«Δυστυχώς μένει σίγουρα στην πόλη μας» εξέφρασε με βεβαιότητα ο αντιδήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού και στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες για οποιαδήποτε πληροφορία υποπέσει στην αντίληψή τους.