παλαιό-φάληρο-ταυτοποιήθηκε-ο-βιαστή-606441
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.10.2022 | 22:30

Παλαιό Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ – Έχει διαφύγει στην Αλβανία

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Γεραφέντη για την ΕΡΤ, πρόκειται για αλλοδαπό, 45 χρονών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Ο άνδρας έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί απο τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην χώρα μας.

Σαρωτικές ήταν οι έρευνες στο Παλαιό Φάληρο για τον εντοπισμό του άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής. Σεξουαλική επίθεση- στην ίδια περιοχή – κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Η περιγραφή του φερόμενου ως δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διέκρινε και αυτή το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο 3ωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.

ΕΛ.ΑΣ.: Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη

Η άτυχη κοπέλα αμέσως μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε εκτιμήσει πως η ταυτοποίηση του δράστη ήταν θέμα χρόνου.