παλαιά-φώκαια-επέβαιναν-ηθοποιοί-της-1038290
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.06.2022 | 13:30

Παλαιά Φώκαια: Επέβαιναν ηθοποιοί της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στα ταχύπλοα που συγκρούστηκαν

Θαλάσσιο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στη Παλαιά Φώκαια, στην Ανάβυσσο.

Δύο πλαστικά ταχύπλοα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή Θυμάρι. Από τη σύγκρουση ανετράπη το ένα από τα δύο ταχύπλοα και βρέθηκαν στη θάλασσα οκτώ άτομα.

Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο κάποια από τα συνολικά επτά σκάφη της παραγωγής που βρίσκονταν στην περιοχή για τα γυρίσματα και τους περισυνέλλεξαν.

Τραυματίστηκε ελαφρά ένας εξ αυτών, Έλληνας υπήκοος, ο οποίος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της περιοχής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι άλλοι επτά επιβαίνοντες για προληπτικούς λόγους πήγαν σε ιδιωτική κλινική. Στο δεύτερο ταχύπλοο επέβαιναν ακόμα οκτώ μέλη του συνεργείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ταχύπλοα επέβαιναν συνολικά 16 ηθοποιοί, Έλληνες και ξένοι, της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», της Ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος στο Twitter αναφέρει: «Σύγκρουση 2 T/Χ σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες στη θαλ.περ. Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των επιβαινοντων. O ανωτέρω μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι 15 έχουν εξέλθει καλά στη υγεία τους».

Η νέα ταινία της σειράς

Την Τρίτη 21/6 ξεκίνησαν προετοιμασίες για τα γυρίσματα στο λιμάνι της Ραφήνας της νέας ταινίας της Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά Νο 3». Μετά την τρομερή επιτυχία της πρώτης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά Νο 1» (που από ένα επιτυχημένο θεατρικό στην Αμερική, χάρη στην Ελληνοαμερικανίδα σύζυγο του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, που βοήθησε αποφασιστικά στην ταινία, έγινε μεγάλη διεθνής επιτυχία) είχαμε τη δεύτερη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά Νο 2». Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για την τρίτη ταινία της σειράς.